‘Jeg er ikke enig’: Novak Djokovic svarer igen på Rafael Nadals kontroversielle kommentar

Foto: Alessandro Sabattini/Getty Images

Novak Djokovic har gjort det klart, at han ikke er enig med Rafael Nadal i hans udmelding.

Både Novak Djokovic og Rafael Nadal bliver betragtet som værende blandt tennissportens største stjerner nogensinde. Alligevel er det ikke alt, de er enige om.

Djokovic kunne tidligere i år løfte sit Grand Slam-trofæ nummer 24. Dermed har han bragt sig op side om side med Margaret Court i antal vundne Grand Slam-titler. Vinder han én titel mere, bliver han indehaver af rekorden selv.

Dette får han mulighed for at gøre ved Australian Open i januar næste år. Her kan potentielt komme til at møde Nadal, der vender tilbage efter en lang skadespause.

På herresiden har Djokovic allerede taget rekorden for fleste Grand Slam-titler. Han har nemlig vundet to mere end Nadal og fire mere end Roger Federer.

Selvom man skulle tro, at det frustrerer Nadal, så er det ikke tilfældet. Derimod mener han, at Djokovic ville være blevet frustreret, hvis han ikke havde taget rekorden selv.

“Jeg er ikke frustreret af en simpel grund. Inden for mine muligheder, har jeg gjort alt, hvad jeg kan for at få tingene til at ske. Jeg tror, at Novak føler mere intenst om dette, end jeg gør,” sagde Nadal til Movistar.

“Havde han ikke opnået det, kan det have været en større frustration for ham. Måske var det derfor, han gjorde det. Han har haft evnen til at tage ambitionerne til det maksimale. Jeg mener også, at jeg har været ambitiøs, men en smule sundere, hvilket gav mig mulighed for at se tingene på en anden måde.”

Djokovic er ikke enig i den måde, som Nadal ser tingene på, og har derfor taget til genmæle i et interview med Sportal.

“Jeg har set, at hans kommentarer gik viralt, og at mange mennesker talte om det. Enhver har ret til deres egen mening om, hvordan han fortolker en anden i en bestemt sammenhæng,” sagde han.

“Det er alt, hvad jeg kan sige. Rafa er en stor mester, og jeg respekterer og værdsætter ham som sådan. Som en stor mester, min største rival og som en spiller, der har bidraget til at forme mit spil og de resultater, jeg har opnået.”

“Jeg har ingen intentioner om at tale i et negativt lys om ham eller Roger Federer. Min respekt over for dem afløser de negative meninger, jeg måtte have. Det er Rafas mening, og jeg er selvfølgelig ikke enig. Jeg har min mening, men jeg vil ikke dele den. Jeg ønsker ikke, at vi går dybere ind i det. Det er der ikke behov for.”

mandag 11. december 2023

søndag 10. december 2023