‘Jeg følte kærligheden’: Caroline Wozniacki ser tilbage på sin comeback-kamp

Foto: Shutterstock

Caroline Wozniacki er vendt tilbage til professionel tennis, og kan allerede nu mærke den store kærlighed fra fansene.

Tidligere på sommeren afslørede Caroline Wozniacki, at hun ville vende tilbage til professionel tennis. Det gjorde hun tirsdag aften dansk tid, hvor hun spillede sin første kamp på WTA Touren i over tre år.

Den 33-årige tidligere verdensetter stod overfor den australske Kimberly Birrell, der havde spillet sig gennem kvalifikationen. Kampen endte med at blive vundet 6-2, 6-2 af den danske stjerne.

Efter kampen gav hun udtryk for, at hun blev mødt af kærlighed, da hun trådte ind på banen til sin første professionelle tenniskamp i flere år.

“Jeg følte kærligheden. Jeg følte, at fansene også virkelig var med mig, og jeg havde det sjovt derude. Det var virkelig rart at være tilbage på en bane, hvor jeg har fantastiske minder fra fortiden,” sagde hun ifølge Tennis Majors.

Siden sit karrierestop i 2020, er Wozniacki blevet mor til to. Børnene har hun med, når hun rejser, og det har givet hende et andet perspektiv. Desuden havde hun også manden, tidligere NBA-spiller David Lee, med sig.

“Jeg prøvede at forklare Olivia, at jeg skulle spille en kamp, og hun sagde: ‘Okay, mor, jeg har et ønske. Jeg ønsker, at du vinder’. Jeg tænkte, hvor får hun det fra?”

“Jeg er bare spændt på at være tilbage for at konkurrere. Jeg synes, det er så specielt for mig at have min familie her,” sagde hun.

“Det at komme tilbage som en 33-årig, der har spillet på touren i mange år og at gøre det med mine børn, er så fedt. Især nu hvor den ældste virkelig begynder at forstå og kommer til at opleve verden og forskellige lande.”

fredag 18. august 2023

tirsdag 15. august 2023