‘Jeg lever i konstant frygt’: Cykelstjerne åbner op efter væbnet røveri

Foto: Justin Setterfield/Getty Images

Den professionelle cykelrytter har afsløret, at han frygtede, at han ville blive slået ihjel, da en gruppe røvere stjal hans cykel til 125.000 kroner.

Alex Richardson passede blot sig selv, mens han trænede på sin cykel i Richmond Park i den sydvestlige del af London, da han pludselig blev overfaldt af en gruppe mænd med macheter.

Røverne, der kørte på stjålne knallerter, gjorde den professionelle cykelrytter bange for, at han ville blive dræbt, da den grufulde episode fandt sted i oktober 2021.

En af røverne – en blot 17-årig dreng – er nu blevet idømt 12 måneders anbringelse på en institution, efter at have erkendt to tilfælde af røveri, oplyser Evening Standard.

Den unge dreng, der blot var 15 år gammel på tidspunktet, erkendte sig også skyldig i forsøg på røveri samt besiddelse af ulovlige ejendele.

“Denne forbrydelse fik mig til at frygte for mit liv. Jeg tænkte, at jeg kunne blive dræbt i det øjeblik, og det fortsætter med at forårsage følelser af angst, stress, søvnløse nætter og en frygt for min families sikkerhed til det punkt, at vi har hyret en vagt over natten ved vores bolig ved mere end én lejlighed,” sagde Alex ifølge The Sun efter dommen.

“Jeg har nu en enorm frygt for at køre på min cykel på åbne veje i Storbritannien, da dette kan ske igen når som helst.”

“Mine børn er også blevet ramt. De har fået forstyrret deres søvn og er traumatiserede over det, de så om aftenen med mine fysiske skader. Ingen skal have det sådan. Jeg ville ikke have, at nogen skal gå igennem det, jeg har.”

Alex har forklaret, at han var ved at runde sin træning af, da han blev forfulgt af fire mænd på stjålne knallerter. Han forklarede, at han ‘kørte i høj fart’ for at nå en café, inden en knallert kørte ind i ham med 57 km/t.

Han afslørede, at han blev ‘slæbt’ på jorden sammen med sin cykel i 100 meter, og de derefter trak en stor machete, som de brugte til at true ham med.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024