‘Jeg ved hvad problemet er’: Luke Shaw hudløs ærlig om Manchester United

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Manchester United-forsvarer Luke Shaw var ærlig, da han udtalte sig efter Manchester Uniteds nederlag til Brighton.

Torsdag aften tørnede Manchester United sammen med Brighton i Premier League, men udfaldet blev ikke, som Erik ten Hag og co. havde håbet på.

I stedet for at forlade banen med tre point til kontoen, som kunne have hjulpet dem med at sikre en plads i top-4 i denne sæson, tabte de og smed derfor vigtige point.

Efter kampen udtalte Luke Shaw sig til pressen, herunder Sky Sports, og her lagde han ikke skjul på, at han ved, hvad deres problem her.

Den rutinerede forsvarer mener, at det er mangel på ‘dræberinstinkt’ foran målet, da United fortsat har meget svært ved at få det offensive til at hænge ordentligt sammen – og dermed få sendt bolden i nettet.

“Jeg ved, hvad problemet er. Vi ved alle, hvad problemet er. Problemet er, at vi ikke scorer,” lød det fra ham.

“I første halvleg havde vi tre eller fire store chancer, som vi burde score på. Og jeg mener, at det er sket mange gange i denne sæson. Men når man ser på det fra den anden side, så handler det om min fejl til sidst.”

“Men jeg mener, at med de chancer, vi havde, er vi nødt til at score mål. Kampen ville have været en helt anden, hvis vi havde udnytte de chancer, vi fik.”

Efter torsdagens nederlag befinder Manchester United sig på en 4. plads i Premier League, hvor de har to point op til Newcastle på 3. pladsen.

Bag sig har de Liverpool, der har fire point færre. Til gengæld har de også spillet en kamp mere end United, men er alligevel en trussel for Ten Hag og co.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024