‘Jeg ville til Manchester United’: Barca-stjerne med en kæmpe indrømmelse

Foto: Jose Miguel Fernandez/NurPhoto via Getty Images

Barcelona-stjerne har indrømmet, at han ønskede at skifte til Premier League-klubben Manchester United for over ti år siden.

Inden han skiftede til Bayern München, var Robert Lewandowski en del af truppen i Borussia Dortmund, og herfra ønskede han at skifte til Manchester United.

Den polske angriber fik sit store gennembrud i Dortmund i 2010, hvor han leverede på et niveau, der gjorde, at han endte på radaren i Manchester United og hos Sir Alex Ferguson.

Nu har Lewandowski afsløret, at Ferguson faktisk forsøgte at hente ham til Old Trafford.

“Jeg husker øjeblikket. Vi havde en venskabskamp med Dortmund som forberedelse – mod Bochum, tror jeg. Jeg blev skiftet ud i pausen. Jeg kiggede på min mobiltelefon i omklædningsrummet. Der var en sms med afsenderen +44. Ferguson havde forsøgt at ringe til mig og sendte mig derefter en besked. Han ville gerne tale med mig,” sagde han til Sport Bild.

“Jeg var stadig i omklædningsrummet, jeg tog et brusebad og ringede tilbage til ham i et stille hjørne. Mit engelsk var ikke så godt, som det er i dag. Han har en stærk skotsk accent. Jeg var så fokuseret på at forstå, hvad han mente! Alex Ferguson forsøgte at være hensynsfuld og talte langsomt.”

“Jeg var 22 år gammel. Det var et stort øjeblik. Jeg talte med Aki Watzke og Jürgen Klopp i lejren. Jeg ville til Man United! Men de sagde: ‘Ingen chance, Robert. Vi har brug for dig. Du skal blive’.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024