Jeremie Aliadiere: Glemt Arsenal-talent kunne have blevet verdensstjerne

Foto: Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images

Tidligere Arsenal-angriber Jeremie Aliadiere mener, at det unge talent kunne være blevet en spiller i verdensklasse. Sådan gik det dog ikke.

Quincy Owusu-Abeyie fik aldrig den store indflydelse i Arsenal. Alligevel mener den tidligere Gunners-angriber Jeremie Aliadiere, at han kunne være blevet en spiller i verdensklasse.

Den hollandskfødte angriber blev hentet til Arsenal fra Ajax i 2002 som 16-årig. Han formåede at arbejde sig til en plads på førsteholdet under Arsene Wenger, hvor han fik 23 kampe. I disse kampe bidrog han med to mål.

Han spillede kun to kampe i Premier League, inden han i 2006 skiftede til Spartak Moskva. Han fortsatte han sin karriere for en stund, inden han søgte videre.

I løbet af sin karriere, har Owusu-Abeyie været forbi både Celta Vigo, Birmingham, Portsmouth, Malaga, Panathinaikos og Boavista. Hertil nåede han at spille 17 kampe for Ghanas landshold.

Aliadiere mener dog, at hans karriere kunne være blevet til mere. Den tidligere Arsenal-spiller mener, at han aldrig lærte at bruge sine færdigheder på den rette måde i kampene.

“Jeg tror, at Quincy Owusu-Abeyie er den bedste, jeg spillede med. Han kunne være blevet verdensklasse, men levede ikke op til sit potentiale,” sagde Aliadiere til Boyle Sports.

“Han var så hurtig, og han havde så hurtige fødder. En mod en kunne han gøre hvad som helst mod hvem som helst. Når han var på den banen, og skulle træffe valg, trak han forkerte beslutninger.”

“Men jeg mener, at han havde kvaliteten til at blive en topspiller. Det lykkedes ikke helt for ham, selvom han havde en god karriere. Men efter at have set ham under træning, troede jeg, han ville nå længere end det.”

“Jeg tror aldrig, han mestrede at tage de rette beslutninger i kampe. Fysisk var han hurtig og teknisk god. Jeg tror, de var hans taktiske bevidsthed og evnen til at træffe de rette beslutninger, der manglede.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024