Jeremy Clarkson overrasker Ocon og Alpine efter tabt væddemål

Foto: Jeff Spicer/Getty Images

Tv-vært og journalist Jeremy Clarkson overraskede ikke blot Formel 1-kører Esteban Ocon, men hele Alpine-holdet.

Jeremy Clarkson, som de fleste kender fra sin rolle i ‘Top Gear’, har holdt sit ord overfor Alpine.

Den 63-årige brite lovede nemlig, at han ville købe øl til Heel holdet, hvis Esteban Ocon formåede at sikre sig en podieplacering i Monaco. Og netop dette formåede han at gøre.

“Kom så, Alpine! Jeg køber en øl til jer alle, hvis I får en podieplacering her,” skrev Clarkson på Twitter under løbet.

Da Ocon holdt fast i sin tredjeplads, var der ikke nogen vej udenom for Clarkson. Og nu har det vist sig, at han faktisk har holdt sit ord.

Mandag eftermiddag delte Alpine billeder på de sociale medie Twitter af Clarkson, der deler øl ud.

Selvom de fleste sandsynligvis havde holdt sig til at sige, at det blot var for sjov, valgte Clarkson at holde sit ord. Derfor kunne de hårdtarbejdende Alpine-folk nyde en kold øl på Clarksons regning mandag eftermiddag.

Der er efterfølgende blevet delt billeder på Twitter, der vist Clarkson bære rundt på en masse øl. Desuden viser billeder også, at han fik tid til at snakke med Ocon på holdets hovedsæde i Enstone.

Ocon holdt fast i sin tredjeplads i Monaco, selvom han blev truet bagfra af Lewis Hamilton på de sidste omgange. Det var Alpines første podieplacering siden 2021, hvor de var på podiet i Qatar.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024