Jesper Skibby: Jonas Vingegaard bliver ikke inviteret til julefrokost

Foto: Jonas Vingegaard/Getty Images

Tidligere cykelrytter Jesper Skibby har talt om en julefrokost, hvor Magnus Cort og Mads Pedersen er inviteret. Jonas Vingegaard skal dog ikke forvente, at der lander en invitation i hans postkasse.

Der er ingen anden dansk cykelrytter, der kan bryste sig af at have vundet Tour de France to gange i træk. Derfor har Jonas Vingegaard allerede skrevet sig ind i historiebøgerne som en af de største danske cykelryttere.

Alligevel er det åbenbart ikke alle julefrokoster i cykelverdenen, han kan få en invitation til. I hvert fald er han ikke inviteret til Jesper Skibbys julefrokost, og det er der en helt særlig årsag til.

Jesper Skibby er nemlig en del af en helt særlig klub, som også er Magnus Cort og Mads Pedersen er en del af. De tre cykelryttere er de eneste danskere, der har vundet en etape i de tre Grand Tours.

Dette har fået førstnævnte til at invitere de to andre til en julefrokost, hvor de kan fejre bedriften. Selvom Jonas Vingegaard har vundet Tour de Frank to år i træk, er det ikke nok til at få en invitation.

Det afslørede han i Ekstra Bladets live-udsendelse under Vingegaard-hyldesten.

“Vingegaard bliver ikke inviteret – han har ikke gjort det, vi har,” sagde han, og påpegede samtidig, at han blev fejret ‘rigeligt’ på Rådhuspladsen.

Derefter blev han af vært Camilla Boraghi spurgt om, hvad aftenen kommer til at bringe for de tre cykelryttere.

“Jamen det bliver i Holbæk nede på Restaurant Suri. De laver fantastisk mad,” sagde Jesper Skibby.

Med til historien hører det dog, at hverken Magnus Cort eller Mads Pedersen har sagt ja til invitationen. Derfor er det endnu ikke sikkert, at en sådan julefrokost faktisk bliver stablet på benene.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024