Joachim Boldsen om storklub: ‘Ikke set noget lignende’

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Den tidligere håndboldspiller udtaler sig om den kaotiske situation i klubben, som han ‘aldrig har set lignende’.

Den nuværende situation i håndboldklubben GOG kan ikke beskrives som meget andet end kaotisk.

I midten af september blev det meddelt, at man havde besluttet at fyre Ian Marko Fog som cheftræner. Torsdag er det blevet meldt ud, at Morten Olsen nu har fået sparket.

Ifølge Ekstra Bladet er der også en masse rygter om intern uro i den danske klub. Angiveligt skulle dette være en af de primære grunde til, at Morten Olsen har fået en fyreseddel i hånden.

At to ledende personer har fået sparket på så kort tid, er bestemt ikke hverdagskost i dansk håndbold. Derfor mener den tidligere håndboldspiller også, at det ‘meget mystisk ud’.

“Der må være sket noget internt, men det er et vildt skridt at tage. Det må jeg sige. Og han var med i går (onsdag mod Porto i Champions League, red.), så mit bedste ord lige nu er mystisk,” siger han til Ekstra Bladet.

Faktisk var Morten Olsen blevet fyret forud for kampene mod Porto onsdag og Mors-Thy søndag. Alligevel valgte han at spille dem, hvilket naturligvis kun gør situationen endnu mere mystisk.

Joachim Boldsen understreger, at det er meget sjældent, at man ser en situation som denne. Derfor mener han heller ikke selv, at han har set noget lignende.

“Jeg kan på stående fod ikke komme i tanke om noget lignende. Og det man skal huske er, at det er en stor profil i klubben. Vi skal ikke særlig lang tid tilbage, før de købte ham fri af en trænerkontrakt i TMS Ringsted,” siger han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024