Joan Laporta: Vi har fået tilbud på disse 8 FC Barcelona-spillere

Foto: Oscar J. Barroso/Europa Press via Getty Images

FC Barcelona har mange eftertragtede spillere i truppen, og de har modtaget bud på flere af dem. Det betyder dog ikke, at de bliver solgt.

FC Barcelona-præsident Joan Laporta har afsløret, at det nærmest er væltet ind med bud på flere af deres spillere denne sommer.

Det kan hænge sammen med, at den catalanske klub er under pres. Deres økonomi gør, at de er nødt til at sælge ud. Dette er der angiveligt flere klubber, der ønsker at udnytte til deres fordel.

Selvom der er pres på økonomien i den spanske klub, er Laporta og co. ikke villige til at begynde at sælge løs. Derimod ønsker de at holde fast i deres vigtigste spillere.

Præsidenten har afsløret, at der i alt er otte spillere, der har tiltrukket sig bud. Han har i samme ombæring gjort det klart, at de ikke har intentioner om at sælge ud af disse spillere.

“Der er tilbud til Christensen, Pedri, Gavi, Araújo, Ter Stegen, Ansu, Raphinha, og Balde. Men vi er ikke en sælgende klub,” sagde han til mediet La Vanguardia.

“Jeg vil anbefale Ansu at fortsætte. Han skal gøre sig fortjent til Xavis tillid, og når han spiller, gør han en forskel. Han har talentet, så kan han gøre det.”

Ganske vist er der ikke nogen interesse for at sælge ud af de førnævnte spillere. Dette betyder dog ikke, at der ikke vil være afgange fra FC Barcelona denne sommer.

Blandt andet ønsker de at skille sig af med Clement Lenglet, der forventes at blive solgt permanent til Tottenham. Desuden har det også været på tale, at Franck Kessie kan blive solgt.

Både Sergino Dest, Ez Abde og Nico Gonzalez vender retur fra deres lejeophold, men de forventes alle tre at blive solgt eller udlejet igen. Barcelona har desuden allerede bekræftet, at Samuel Umtiti har fået ophævet sin kontrakt.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024