Joao Cancelos skifte til Bayern München går ikke helt efter planen

Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images

Joao Cancelos skifte til Bayern München går ikke helt efter planen, efter han er blevet udlejet fra Manchester City.

På trods af, at han længe havde været en nøglespiller for dem, tillod City, at Joao Cancelo kunne skifte til Bayern München i januar, da han var utilfreds med sin manglende spilletid.

Han fik lov til at skifte til den tyske storklub, og i aftalen med Bayern er der inkluderet en købsoption på 61 millioner pund.

Cancelo startede godt ud, da han leverede et oplæg 17 minutter inde i sin debut. I sin anden kamp lagde han også op til et mål, hvorfor det hele tydede godt.

Nu er han dog havnet i samme situation igen, da han kun har spillet 12 minutter i Bayerns to seneste kampe. Hertil er han ikke i startopstillingen til onsdagens kamp mod PSG på Allianz Arena.

Florian Plettenberg fra Sky Sport siger, at det 22-årige talent Josip Stanisic vil være i startopstillingen i stedet for Cancelo.

Spillestilenunder Julian Nagelsmann er anderledes end, hvad han var vant til under Pep Guardiola, og Bayern spiller i øjeblikket med en bagkæde med tre spillere, hvor Cancelo ses som en ‘typisk højreback’.

Cancelo siges at være trist og frustreret, og hans ansigtsudtryk under træningen i søndags ser ud til at understøtte denne påstand.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024