Jon Dahl overvejer at stoppe i Blackburn: Vil kun blive på en betingelse

Foto: Andrew Kearns - CameraSport via Getty Images

Jon Dahl Tomasson overvejer at stoppe som træner i Blackburn, og det er der en helt særlig årsag til.

Den tidligere landsholdsspiller Jon Dahl Tomasson overvejer at sige op som træner i Blackburn.

Han har haft fin succes i klubben, men alligevel overvejer han at stige stop. Ifølge The Mirror skyldes dette, at klubben har valgt at reducere deres budget til spillerindkøb.

Den 46-årige danske træner blev hentet til klubben i sidste sæson. Her beviste han sit værd, da han førte dem til en syvendeplads i Championship.

Jon Dahl Tomasson mener, at de har sagt farvel til et par vigtige spillere. Derfor er det vigtigt, at der bliver hentet nye spillere til klubben. Dette har de dog ikke vist sig at være specielt interesserede i.

“Vi mistede 23 mål med Ben Brereton Diaz og Bradley Dack, to fantastiske spillere. To spillere, som fyldte meget i budgettet, så jeg forventer spillere, der har bevist noget kommer hertil,” sagde han ifølge Mirror.

Klubbens ejerskab har et mål om at skrue ned for udgifterne. Dette går ikke særligt godt i spænd med Dahl Tomassons ønske om at købe nye spillere.

Ifølge The Mirror har det medført, at han nu overvejer at sige op. Derfor kan Championship-klubben blive tvunget til at finde en ny træner.

“Jeg håber at bringe lidt flere hertil. Jeg er glade for de tre, som vi har hentet. Vi ved alle sammen, at vi havde en god sæson sidste sæson. Vi har udviklet os med projektet, men vi mangler målscorere med alle de muligheder, vi får,” sagde han.

Rygterne har gjort, at han nu kædes sammen med trænerjobs i hhv. Feyenoord og Leeds.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024