Jon Dahl Tomasson straffet med bøde

Foto: Andrew Kearns - CameraSport via Getty Images

Den tidligere landsholdsstjerne Jon Dahl Tomasson er blevet idømt en bøde af de større.

Hvis man ikke opfører sig ordentligt, så koster det en bøde. Sådan forholder det sig i mange tilfælde i samfundet, men også når det kommer til fodbold.

Det har den tidligere landsholdsspiller Jon Dahl Tomasson lært på den hårde måde. Han er i dag træner i Blackburn i Championship, hvor temperamentet sommetider får frit løb.

Netop dette har resulteret i, at han af det engelske fodboldforbund er blevet idømt en stor bøde. Konkret skal han betale 2.000 pund, hvilket svarer til omtrent 17.300 danske kroner.

Bøden er han blevet idømt, fordi han på lidt for markant vis gav udtryk for sin utilfredshed med dommeren i kampen mod Sheffield. Det resulterede i, at han fik sagt nogle knap så pæne ting til dommeren, og sådan noget bliver man straffet for.

Jon Dahl Tomasson har allerede erkendt, at det ikke var i orden, at han talte, som han gjorde. Derfor har han også accepteret den straf, som han er blevet idømt. Derfor kan han ikke undgå at punge ud.

Kampen mellem Blackburn og Sheffield var ikke den store succes for Jon Dahl Tomasson og co. Det endte med et nederlag på 3-1, hvilket næppe har gjort den danske træners humør bedre.

På grund af Jon Dahl Tomassons udtalelser til kampens dommer, endte han med at blive udvist.

Blackburn har fået en fin start på denne sæson, hvorfor de ligger nr. 7 i Championship, som er den næstbedste række i England.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024