Jon Jones UFC-mester efter han smadrer Ciryl Gane i første runde

Foto: Cooper Neill/Zuffa LLC via Getty Images

Da Jon Jones vendte retur til UFC efter en pause på tre år, gjorde han det med manér, da han vandt sværvægtstitlen ved UFC 285 i Las Vegas.

Amerikanske Jon Jones fik tidligt søndag morgen dansk tid sin debut i sværvægtsklassen i UFC, hvor han kun skulle bruge to minutter på at sikre sig titlen.

Den 35-årige Jones tvang den 32-årige Ciryl Gane til at give op, da han fik fat om ham med et guillotine-greb. Dermed kunne han kalde sig mester i to vægtklasser i UFC.

I alt har Jones taget del i hele 16 titelkampe i UFC, og han har vundet hver eneste af dem. Dog blev hans sejr over Daniel Cormier i 2017 omstødt.

Jones har nu sluttet sig til en lille gruppe af kæmpere, der har vundet titlen i to vægtklasser, herunder Conor McGregor og hans bitre rival Cormier.

“Jeg har arbejdet for det her i lang tid,” sagde Jones ifølge BBC. “Mange mennesker troede, at jeg ikke engang ville komme tilbage. Jeg har været tro mod mit mål. Jeg har været tro mod missionen.”

Den dobbelte sværvægtsmester Stipe Miocic var til stede ved oktagonen, hvor han overværede kampen, og Jones udfordrede straks den tidligere titelindehaver op.

“Stipe Miocic, jeg håber, du træner,” sagde han. “Du er den største sværvægter nogensinde, og jeg vil have dig. Jeg vil få dig til at føle dig rigtig dårligt tilpas.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024