Jonas Vingegaard dybt imponeret over dansker: ‘Holde et vågent øje med ham’

Foto: Tim de Waele/Getty Images

Jonas Vingegaard får selskab af hele ti andre danskere i årets Tour de France. Især én af dem mener han, at man bør holde øje med.

Jonas Vingegaard har særligt været imponeret af én af de ti andre danske ryttere, der skal deltage i årets Tour de France.

Faktisk er han så imponeret over ham, at han har noteret hans startnummer. Han ønsker nemlig at kunne holde øje med ham, når der bliver åbnet for kampen om sekunderne.

Det betyder, at han har noteret sig nummer 83. Det er nemlig nummeret på den danske mester Mattias Skjelmose, der kører for Lidl-Trek. Han imponerede for nylig, da han vandt Schweiz Rundt.

Dette er tydeligvis også noget, der har imponeret hans landsmand. Derfor har Vingegaard også planer om at holde øje med, hvordan han kommer til at klare sig i Frankrig.

“Mattias kommer helt sikkert til at være med oppe i det samlede klassement. Han så meget, meget stærk ud i Schweiz Rundt, og det bliver spændende at se, hvad han kan gøre her (i Tour de France, red.),” sagde han på et Jumbo-Visma-pressemøde ifølge B.T.

Derefter understregede han også, at han har intentioner om at følge ham tæt under Touren.

“Jeg kommer selv helt klart til at holde et vågent øje med ham,” lød det også fra den danske Jumbo-Visma-rytter.

På trods af, at Vingegaard gerne vil følge med i, hvordan det kommer til at gå Skjelmose, får han også selv nok at se til. Han skal nemlig forsøge at forsvare sin titel, da han sidste år vandt Touren.

Det har Tadej Pogacar dog en plan om at sætte en stopper for. Derfor er der igen lagt op til en intens kamp mellem de to rivaler.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024