Jonas Vingegaard får vigtig hjælper med til Dauphine

Foto: Tim de Waele/Getty Images

Jonas Vingegaard kan glæde sig over, at han får stærkt selskab i forbindelse med dette års Criterium de Dauphine.

Sidste år blev det ikke til en sejr i Criterium de Dauphine for Jonas Vingegaard. Derimod måtte han nøjes med en andenplads, da hans holdkammerat Primoz Roglic var hurtigste mand.

I år skal han derfor forsøge at forbedre dette resultat, så han kan rykke et skridt højere op på podiet, når løbet er gennemført.

Og nu kan han glæde sig over, at hans chancer for dette, er blevet forbedret. Han får nemlig selskab af en af holdets stærkeste hjælperyttere i det franske løb.

Ifølge det hollandske medie NOS kan Vingegaard se frem til at have Dylan Van Baarle med til Frankrig.

Det er første gang, at Van Baarle er tilbage i et officielt cykelløb, efter han måtte trække sig fra Paris-Roubaix, hvor han styrtede. Han havde håbet at kunne gentage succesen fra sidste år, hvor han vandt løbet, men sådan blev det ikke.

Efterfølgende har Van Baarle været tvunget til at tage en længere pause fra cykelløb, mens han har restitueret og genoptrænet. Nu lyder det dog, at den hollandske stjerne igen er klar til at give den gas i pedalerne.

Det forventes desuden, at han ikke blot skal gøre Vingegaard ved selskab i Criterium de Dauphine.

Ifølge Feltet er der også en klar forventning om, at han skal være en del af Jumbo-Vismas trup til Tour de France. Det er Vingegaards klare mål for året at gentage triumfen fra sidste år, hvorfor han får brug for al den hjælp, han kan få.

Det endelige hold til Criterium de Dauphine er endnu ikke offentliggjort, men det forventes, at Jumbo-Visma snart melder ud. Det franske løb bliver nemlig kørt fra den 4. til 11. juni.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024