Jonas Vingegaard reagerer på spøjs video: ‘Hvad er det for noget?’

Foto: David Ramos/Getty Images

En video, der er lavet af Jumbo-Visma, er for nylig gået viralt. Nu har Jonas Vingegaard selv reageret på den.

Det var bestemt ikke alle, der tog godt imod den video, som Jumbo-Visma valgte at dele på de sociale medier, da de offentliggjorde, at den danske cykelrytter havde forlænget sin kontrakt til 2027.

Nu har Vingegaard fortalt til Ekstra Bladet, at han ikke har været med til at lave den, og at det derfor er det hollandske hold, der har stået for at vælge indholdet af den.

“Jeg så den godt. Det er et eller andet sjovt, de (holdet, red.) har lavet. Jeg synes, det er meget sjovt, og at det er meget sigende, at man skal blive ved med at drømme og ikke give op,” sagde han til Ekstra Bladet.

Der er tale om en kort video, der er blevet lavet med kunstig intelligens, som skal forestille den danske cykelstjerne som barn.

Til trods for dette, så har den danske Tour de France-vinder ikke selv været med til at bestemme, hvad drengen skal sige i videoen.

På de sociale medier er der mange, der har givet udtryk for, at de synes, at videoen er ‘underlig’ og ‘mærkelig’, og nu indrømmer Vingegaard selv, at han var lidt forundret, da han så den første gang.

“Ha ha, jeg vil da også gerne indrømme, at første gang, jeg så den, tænkte jeg ‘hvad er det for noget?’. Jeg forstod det ikke lige helt,” lød det fra ham.

Han gjorde det dog også klart, at det slet ikke er sikkert, at det er meningen, at det skal ligne ham, men derimod blot, at det skal være en ung dreng, der har en drøm om at blive professionel cykelrytter.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024