Jonas Vingegaard smider ‘bombe’: Tager overraskende beslutning

Foto: Tim de Waele/Getty Images

Sportsdirektøren Frans Maassen er klar i spyttet, når han sætter ord på beslutningen om hele Danmarks Jonas Vingegaard.

Jonas Vingegaard bed sig for alvor fast på danskernes læber, da han i sommers endte øverst på podiet i verdens største cykelløb.

Men sidenhen har danskerens største rival sidenhen vist skræmmende styrke, da han op til flere gange har sat hele Danmarks Jonas Vingegaard til vægs i en række store løb.

Og selvom de to igen krydser klinger, når feltet tager hul på Tour de France i juli, så er deres vej dertil vidt forskellig.

Det står nemlig sort på hvidt, at Jonas Vingegaard ikke bliver og finde i ardennerklassikerne i modsætning til rivalen Tadej Pogacar.

Humlen er, at hele Danmarks Jonas Vingegaard skal bruge tid med familien, inden sommerens intense periode, hvor verdens største cykelløb, Tour de France, løber af stablen.

Danskerens sportsdirektør Frans Maassen mener også, at det er det rigtige at gøre for den forsvarende Tour-vinder, selvom han ikke lægger skjul på, at det ærgrer ham rigtigt meget:

“Vi tror på, det er den bedste måde for Jonas. Jeg synes, vi har en god plan for ham. Han kører ikke klassikerne efter Baskerlandet Rundt. Personligt ville jeg gerne have set ham køre dem, men for hans chancer for at vinde Touren, er det bedst at lade være. Det er både vores og hans største mål.”

Han lægger heller ikke fingre imellem, da han beskriver den klokkeklare plan:

“Man skal have en form for livsbalance, og for Jonas handler det ikke om at vinde Liege eller Amstel. Han er mere etapeløbsrytter. Vi vil have den bedst mulige Jonas i juli og ikke i slutningen af april”.

Han benytter samtidig lejligheden til at beundre Jonas Vingegaards kæreste, Trine, som altid er der for ham i tykt og tyndt.

Og Ifølge Maasen er hun da også en stærk person og en klippe for ham. Hendes rolle kan med andre ord ikke undervurderes.

Vi her på redaktionen glæder os til at følge hele Danmarks Jonas Vingegaard i et brag af en kamp, når Tour de France igen ruller over skærmen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024