Jordan Henderson er ivrig for et skifte til PL

Foto: Shutterstock

Jordan Henderson skulle være meget opsat på at sikre et skifte retur til Premier League.

Jordan Henderson har haft svært ved at finde sig til rette i Saudi-Arabien. Da han ikke har haft den store succes med at få tingene til at fungere, er han klar til at vinke farvel til Saudi Pro League.

Ifølge Daily Mail skulle han være meget ivrig efter at vende tilbage til Premier League. Faktisk er han klar til at lytte til enhver henvendelse fra en engelsk klub allerede i dette transfervindue.

Han har haft svært ved at omstille sig til livet i Saudi-Arabien og i Al-Ettifaq. Dette siges at have haft stor indflydelse på de præstationer, som han har leveret på banen.

Hertil er han også ivrig efter at sikre sig en plads i landstræner Gareth Southgates trup, når der til sommer skal spilles EM. Derfor skulle det også spille ind i forhold til hans overvejelser om at skifte retur til Premier League.

Nu er det store spørgsmål om der er interesse fra en eller flere klubber i Premier League. Er der ikke det, er Henderson nødt til at blive i Saudi-Arabien. Han har nemlig skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2025.

Skifter han retur til Premier League, skal han også være opmærksom på, at det får økonomiske konsekvenser for ham.

Den 33-årige midtbanespiller har sikret sig en meget lukrativ kontrakt i Al-Ettifaq, der giver ham hele 6 millioner kroner om ugen. En stor del af dette skal han give afkald på, hvis han ønsker at vende tilbage til England.

I sidste ende kan den økonomiske gevinst måske få ham til at genoverveje beslutningen om at forlade Saudi-Arabien i år.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024