Juan Pablo Montoya stiller spørgsmålstegn ved Max Verstappens dominans

Foto: Shutterstock

Den tidligere Formel 1-kører Juan Pablo Montoya har stillet spørgsmålstegn ved Max Verstappens nuværende dominans.

Juan Pablo Montoya har en fortid i Formel 1, og er kendt for at have sin helt egne holdninger. Det har han tilsyneladende også til Max Verstappens dominans i sporten.

Den colombianske racerkører har udtalt, at der er ‘syv eller otte kørere’, der ville være i stand til at vinde mesterskabet i en Red Bull.

Red Bull har været dominerende i denne sæson, hvor de har vundet alle 12 løb indtil videre. Ikke nok med det, så har de også vundet de tre Sprintløb.

Verstappen har vundet 10 løb, mens de to andre er blevet vundet af Sergio Perez. Derfor er hollænderen i front med 125 point ned til sin holdkammerat.

“Lige nu gør han et rigtig godt stykke arbejde. Men han ser lige så uovervindelig ud, som da Hamilton vandt alt. Det er virkeligheden,” sagde Montoya ifølge RacingNews365.

“Max er en rigtig god kører, men indtil videre i den bedste bil. Max’ hastighed er ikke bedre end Max’ hastighed for to år siden. Det er nok det samme, men bilen er meget hurtigere.”

“Hvis du tager Max ud af den bil, er der omkring syv eller otte kørere, der kunne blive verdensmestre i den. Hvis han ikke var der… Checo (Perez, red.), (Lewis, red.) Hamilton, (Carlos, red.) Sainz, (Charles, red.) Leclerc – de ville være verdensmestre.”

“Det er kompliceret. Jo bedre du er, jo større chance har du for at være hos et godt hold. De bedste kørere er i de bedste biler.

“Lando Norris er eksempelvis en rigtig god kører, og McLaren har forbedret sig meget i år, men Lando ville sandsynligvis være verdensmester hos Red Bull.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024