Jürgen Klopp indrømmer muligt exit efter uafgjort mod Chelsea

Foto: Nigel French/Sportsphoto/Allstar via Getty Images

Jürgen Klopp har åbnet op omkring chancen for, at han forlader Liverpool, hvis de løber ind i endnu en vanskelig sæson.

Liverpool har haft svært ved at finde sit sædvanlige niveau i denne sæson i Premier League, hvor de er intet mindre end 29 point bag Arsenal, der ligger på førstepladsen i den engelske liga.

I weekenden fik de stryg af Manchester City, og Klopp og co. havde derfor håbet at hente tre point i tirsdagens kamp mod Chelsea.

Forud for kampen valgte den tyske træner at foretage seks ændringer i sin startopstilling, men endnu engang fik Anfield-klubben ikke tre point med fra opgøret.

“Nej, gudskelov. Jeg ville ikke være manager for Liverpool, hvis jeg havde et par af disse sæsoner,” sagde han ifølge Mirror, da han blev spurgt om, hvorvidt han har oplevet en sæson som denne før.

“Vi er nødt til at komme igennem det. Sådan er livet. Man skal kæmpe for at ændre sin lykke.”

“Begge hold spillede sidste år i to finaler. To af de bedste 0-0’ere, jeg nogensinde har set. I dag var det to hold med lav selvtillid, men som virkelig kæmpede. Vi har det fint med et point. En masse gode ting. Vi viste, at vi kæmper, og vi er nødt til at fortsætte.”

“Vi kæmpede med den sidste linje i starten af kampen, men skiftede tre gange. Boldene bagved var vanskelige, men så kom vi os godt. Vi kom bedre ind i kampen.”

Han slog også fast, at han ikke forvente, at en opstilling med så mange ændringer, ville levere den bedste præstation i denne sæson.

“Jeg forventede ikke, at et hold med seks ændringer ville spille sæsonens bedste kamp. De drenge, der kom ind, brugte deres mulighed og viste, at de var klar,” sagde han.

“Vi kan ikke tale om de mål, vi har, hvis vi ikke får point. Vi giver ikke op – vi kæmper. Vi kan tale meget, men vi skal også vise det. Vi tog et skridt i den rigtige retning i aften. Nogle havde brug for et hvil.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024