Jürgen Klopp til Liverpool-fans: ‘Giv jeres billetter væk’

Foto: Shutterstock

Liverpool-træner Jürgen Klopp er kommet med en meget opsigtsvækkende opfordring til klubbens fans.

Klopp var bestemt ikke imponeret over stemningen på Anfield, da Liverpool onsdag vandt over West Ham i Carabao Cup. Det har fået ham til at komme med en opsigtsvækkende opfordring til klubbens fans.

Liverpool leverede en rigtig flot kamp onsdag, hvor de vandt hele 5-1 over modstanderholdet fra London. Målene fra Klopps tropper kom fra hhv. Dominik Szoboszlai, Curtis Jones (2), Cody Gakpo og Mohamed Salah.

Selvom det var en meget dominerende kamp, så var publikum ikke gode til at skabe stemning. Klopp har spekuleret i, om det var forårsaget af den frustrerende kamp mod Manchester United i Premier League.

“I første halvleg, hvor drengene spillede virkelig exceptionelt, var jeg ikke særlig tilfreds med atmosfæren bag mig,” sagde Klopp ifølge The National News.

“Jeg spurgte folk, hvad de vil have? Vi ændrede mange ting, og vi dominerede West Ham som sindssyge og missede chancer.”

“Hvis jeg var på tribunen, ville jeg være på tæerne. Jeg ved ikke, om Manchester United-kampen var så dårlig, at vi må sige undskyld for ikke at smadre dem?”

“Vi har brug for Anfield på lørdag. Arsenal spillede ikke i denne uge. De har forberedt sig til denne kamp, og alle ved, at de vil være forberedte.”

Derefter kom han med en opfordring til at give sine billetter væk, hvis man ikke er i stand til at bakke op om holdet.

“Så vi har brug for Anfield fra første sekund, uden at jeg har et skænderi med modstanderens træner. Hvis det er for meget fodbold i december, og du ikke er i den rigtige form, så giv din billet til en anden,” sagde han.

“Det var bare ikke den spænding, jeg følte. Der var så mange gode præstationer, men vi var kun foran 1-0.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024