Ka-ching! Så mange penge tjener Ryan Reynolds og Wrexham på oprykning

Foto: Jan Kruger/Getty Images

Det er lukrativt for Wrexham AFC, der er ejet af Ryan Reynolds og Rob McElhenney, at de har sikret sig oprykning.

En sejr over Boreham Wood sikrede, at Wrexham vil vende retur til League Two for først gang, siden de rykkede ned i 2007/08-sæsonen.

Det er ikke blot en stor sejr set ud fra et fodboldmæssigt synspunkt, at Wrexham fra næste sæson skal spille med i League Two. Det er også meget lukrativt for dem.

Inden de overhovedet har sparket til den første bold i næste sæson, vil de være bedre stillet rent økonomisk.

Blot det, at de er en del af denne liga, kan de se frem til at få en betaling fra EFL på 1,1 mio. pund, hvilket svarer til lidt over 9,2 mio. kr.

Derudover kan de også se frem til at få betalinger for hver gang, at en af deres kampe bliver vist live af Sky Sports. Ifølge Mirror vil de blive betalt 20.000 pund for hver hjemmekamp, mens de også vil modtage 10.000 pund for hver udekamp. Det svarer til hhv. 170.000 kr. og 85.000 kr.

Og med den store opmærksom, som Wrexham og klubbens ejere har formået at tiltrække sig i denne sæson, er det meget sandsynligt, at flere af deres kampe i den kommende sæson vil blive vist offentligt.

Selvom det i forvejen er meget lukrativt for Reynolds og McElhenney, at Wrexham er rykket op, så stopper det faktisk ikke der.

EFL’s streamingtjeneste kan også vise sig at være lukrativ, da de har mange amerikanske fans, der ønsker at følge med i deres kampe, hvilket de nu kan få lov til.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024