Kæmpe kollaps i Newcastle: Nu kræver Alan Shearer svar

Foto: Craig Mercer/MB Media/Getty Images

Alan Shearer var ikke tilfreds med, hvad han så fra Newcastle søndag med nederlaget til Arsenal.

Et mål fra Martin Ødegaard og et selvmål fra Fabian Schar sikrede Arsenal sejren over Newcastle søndag.

Kort tid inden Ødegaards mål, blev Newcastle dog frataget et straffespark af VAR.

Dommer Chris Kavanagh pegede med det samme på pletten efter Bruno Guimaraes’ skud ramte Arsenal-forsvarer Jakub Kiwior på armen.

Men efter at have set nærmere på hændelsen på VAR-skærmen, besluttede han at ændre sin dom. Det var naturligvis noget, der skabte frustration hos både Newcastle-spillerne, fansene og Alan Shearer.

Ifølge Shields Gazette ændrede han sin beslutning, fordi bolden første ramte Kiwior på låret, hvilket Shearer var hurtig til at stille spørgsmålstegn ved.

Han spurgte blandt andet tidligere Premier League-dommer Dermot Gallagher om, hvorvidt han mente, at der var tale om en klar og tydelig fejl fra dommerens side.

“Tror du eller ved du, Dermot?” spurgte han, hvilket den tidligere dommer besvarede med: “Jeg er overbevist om, at den ramte det øverste af hans lår.”

Men Shearer valgte at lægge pres på den tidligere dommer: “Er du 100% sikker på, at den rammer toppen af hans ben, og at det ikke er en stor fejl fra dommeren?”

Hvilket blev besvaret med: “Jeg tænker, at faktum er, at han har givet et straffespark, som jeg ikke mener er hånd på bolden.”

Men Shearer var ikke tilfreds, og spurgte: “Kan du besvare spørgsmålet?”

Dette fik Gallagher til at indrømme, at Kavanagh begik en fejl ved at have dømt straffesparket i første omgang, men Shearer fortsatte:

“Er du helt 100% sikker på, at den rammer hans ben på de optagelser, du har set? Fordi jeg kan ikke se det. Du må have bedre øjne end mig. Og hvorfor skulle han se syv gentagelser, hvis det var en garanti?

Tidligere Arsenal-angriber Ian Wright forsøgte at stoppe debatten, ved at påpege det øjeblik, hvor bolden rammer Kiwiors ben.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024