Kæreste får skylden for dårlig form: Nu taler Holger Rune ud

Foto: Holger Rune / Getty Images

Holger Runes form har været forfærdelig på det seneste – og særligt én person får skylden for dette.

Man kan ikke komme udenom det faktum, at Holger Rune ikke har leveret på det sædvanlige niveau i de seneste måneder.

Tværtimod er han inde i en rigtig dårlig stime, hvor det kun er blevet til én sejr i 11 kampe. Derfor har der naturligvis været spekuleret meget i, hvad der har ført til dette store dyk i formkurven.

Blandt andet har det været på tale, at trænersituationen har påvirket ham meget. Tilsyneladende har der bag kulisserne været en del drama mellem Lars Christensen og Patrick Mouratoglou. Det har medført, at samarbejdet med sidstnævnte er blevet ophævet.

Desuden har flere også peget på, at det er det faktum, at han har fundet sammen med Caroline Donzella. De stod frem som kærester efter flere måneder med spekulation, men det er ikke hendes skyld, slår den unge dansker fast.

“Resultaterne er ingens skyld. Det er min skyld. Det har absolut intet med hende at gøre,” siger Rune i en video, der er delt af svenske Expressen.

Den 20-årige tennisstjerne ønsker derfor at understrege, at hans kæreste intet har med sagen at gøre. Derimod er det ene og alene hans egen skyld, at han spiller dårligt for tiden.

For nylig blev det afsløret, at han havde hyret Boris Becker resten af året. Han håber derfor på at kunne vende tilbage sit høje niveau i samarbejde med den tyske træner.

Om det vil være muligt, bliver at se allerede i næste uge. Her skal den 20-årige stjerne deltage i en stor ATP-turnering i Basel. Ved denne turnering skal han forsøge at skrabe point sammen til at sikre en plads ved sæsonfinalerne i Torino.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024