Kaos bekymrer Jonas Vingegaard: ‘Bliver på mit værelse’

Foto: David Ramos/Getty Images

Den seneste tids kaos har skabt bekymringer hos Jonas Vingegaard, der derfor ikke ønsker at forlade sit værelse.

Kaster man et blik på dette års Giro d’Italia, vil man med egne øjne kunne se, at coronavirus stadig hærger. Den smitsomme virus skabte nemlig et kaos uden lige i årets første Grand Tour.

Et stort antal ryttere blev tvunget til at udgå, fordi de blev smittet. Det vil Jonas Vingegaard for alt i verden gerne undgå, og han har en klar plan for det.

“Helt sikkert. Det er noget, man virkelig skal være forsigtig med. Det var vi også sidste år. Man kan godt blive lidt bange, når man ser Giro d’Italia, så vi skal være fokuserede og undgå at blive syge,” siger Vingegaard til B.T. på et videopressemøde.

Han slår også fast, at han har en plan om at blive på sit værelse. Desuden forsøger han også at undgå at have for meget kontakt med andre, da det øger risikoen for smitte.

“Vi har altid eneværelser, så jeg bliver der. Jeg prøver også at undgå håndtryk og for meget kontakt,” fortæller han.

Hvis det skulle ske, at han bliver smittet med coronavirus, har han endnu ikke en plan. Den danske cykelstjerne ved derfor ikke, om han vil udgå eller fortsætte, hvis han bliver smittet.

Inden han kan melde klar til Tour de France, skal Vingegaard først og fremmest komme godt igennem Critérium du Dauphiné. Dette løb bliver der taget hul på søndag.

Til B.T. fortæller han desuden, at han ikke er i tvivl, hvis han skal vælge mellem Critérium du Dauphiné og Tour de France. Bliver han nødt til at gøre det, bliver det sidstnævnte, der får hans fokus.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024