Karim Benzema enig med Real Madrid om exit efter Cristiano Ronaldo-tilbud

Foto: Visionhaus/Getty Images

Karim Benzema er nået til enighed med Real Madrid om en aftale, der betyder, at han forlader den spanske klub i sommeren 2024.

Franske Karim Benzema afviste for nyligt et lukrativt tilbud fra en saudiarabisk klub, da han endnu ikke føler sig klar til at forlade europæisk fodbold.

Det var et lignende tilbud, der medførte, at Cristiano Ronaldo skiftede til Al-Nassr i januar i år, hvor han siges at tjene omtrent 173 millioner pund om året (næsten 1,5 milliarder kroner).

Benzema er stadig en vigtig spiller for de spanske giganter, og han vandt sidste år sin første Ballon d’Or, efter at have spillet en imponerende sæson.

Det er dog ingen hemmelighed, at han befinder sig i sin karrieres efterår, og han har da også allerede trukket sig fra det franske landshold.

Til sommer udløber hans nuværende kontrakt med Real Madrid, men ifølge den spanske avis Diario AS, har han gjort det klart for klubben, at han vil blive i yderligere et år.

Det betyder, at han vil blive i klubben frem til sommeren 2024, hvor Real Madrid henter brasilianske Endrick i Palmeiras.

Næste år kan Benzema derfor beslutte sig for at finde en ny klub, selvom der angiveligt er planer om, at han skal spille en ikke-spillende rolle i klubben, når han vælger at trække sig.

På trods af sin alder, er Benzema fortsat en meget vigtig spiller for Real Madrid, der ikke har andre spillere, de kan trække på til det centrale angreb.

Den eneste anden rene angriber, de har i truppen, som derfor kan dække ind for Benzema, er Mariano Diaz. Ham er Carlo Ancelotti dog ikke den store fan af, og derfor har han kun fået 50 minutter på banen i La Liga i denne sæson.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024