Kasper Dolberg deler lykkelig nyhed

Foto: Simon Hofmann/Getty Images

Kasper Dolberg har ikke haft meget at glæde sig over på banen i den seneste sæson. Uden for banen har han dog fået noget at glæde sig over.

Kasper Dolberg har løftet sløret for en lykkelig nyhed. Den 25-årige Nice-spiller skal nemlig være far for første gang.

Det har han afsløret på det sociale medie Instagram. Her har han også afsløret, at det ikke blot er et enkelt barn, han og kæresten venter sig. Derimod skal de være forældre til tvillinger.

“Tre elskede,” har han skrevet som tekst til sit opslag. Her har han også delt et billede af kæresten, Lærke Julie Tranberg, der viser sin gravide mave frem.

Hans kæreste har også delt et opslag på sin profil på Instagram. Her er hun mere direkte om, at det er tvillinger, som parret venter sig.

“To kærlighedsbørn i min mave,” har hun valgt at skrive som tekst til sit opslag.

Den unge angriber fik sit helt store gennembrud i Ajax Amsterdam, men i de seneste år har niveauet haltet. Han har været udlejet til Hoffenheim i den seneste sæson, men dette har ikke været en succes.

Han ankom til klubben med en mindre skade, men i løbet af sæsonen har han også kæmpet med at præstere på højt plan.

Desuden var han heller ikke udtage til de seneste to EM-kvalifikationskampe mod Nordirland og Slovenien. Det indikerer, at landstræner Kasper Hjulmand også har ment, at hans niveau har været for lavt.

Inden længe vender han retur til Nice, som har udlejet ham til Hoffenheim i den seneste sæson. Han har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med den sydfranske klub.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024