Kasper Hjulmand forlænger til 2026

Foto: Hector Vivas - FIFA/FIFA via Getty Images

Kasper Hjulmand har været rygtet væk, men nu står det klart, at han ingen steder skal.

Den danske landstræner Kasper Hjulmand har sat sin underskrift på en ny kontrakt. Og på trods af rygter om andet, er det en kontrakt med DBU.

Han vil derfor være dansk landstræner frem til sommeren 2026, hvor der skal spilles VM i USA, Canada og Mexico.

Kasper Hjulmand udtaler, at det har været en fornøjelse for ham at være dansk landstræner. Derfor har han heller ikke planer om at stoppe nu.

“Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde med de her spillere de seneste tre år og opleve udviklingen og det bånd, der er blevet skabt mellem dem og de danske fans,” siger han i en pressemeddelelse.

“Mit mål har været at samle og inspirere hele Danmark og give tilbage til børnene og de klubber, hvor spillerne er vokset op. Det synes jeg, at vi har gjort, men det skal ikke stoppe her.”

Kasper Hjulmand har hidtil været landstræner i 38 kampe. Han overtog rollen som dansk landstræner i 2020. Siden da er det blevet til 23 sejre, 12 nederlag og 3 uafgjorte kampe.

Især under EM i 2021 klarede det danske mandskab sig fantastisk, da de spillede sig frem til en semifinale. Under VM i Qatar gik det til gengæld forfærdeligt, men alligevel har DBU besluttet at tilbyde ham en længere kontrakt.

DBU’s fodbolddirektør, Peter Møller, udtaler, at de er glade for Kasper Hjulmands forlængelse.

“Vi er meget glade for forlængelsen. Kasper har sammen med spillerne og staben gjort det fantastisk og har skabt store sportslige resultater med bl.a. EM-semifinalen og en suveræn VM-kvalifikation. Derudover optræder landsholdet imødekommende og i øjenhøjde med danskerne, her spiller Hjulmand en central rolle,” siger han.

Danmarks næst kamp bliver spillet den 16. juni, hvor de får besøg af Nordirland i Parken. Dernæst skal de en tur til Slovenien den 19. juni.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024