Kelly Piquets reaktion fanget på kamera: Max Verstappen blev buhet ud på podiet

Foto: Peter Fox/Getty Images

Max Verstappen blev mødt af buhråb af en række amerikanske fans, da han stod på podiet efter USA’s Grand Prix.

Hollandske Max Verstappen sikrede sig søndag endnu en sejr i denne Formel 1-sæson. Det formåede han at gøre, selvom han startede løbet som nummer seks.

Med sin sejr sendte han Lando Norris ned på 3.-pladsen, selvom briten fik en god start på løbet. Lige bag sig havde den unge hollænder sin rival Lewis Hamilton.

I det meste af løbet havde Verstappen en komfortabel føring, men blev til sidst næsten indhentet af Hamilton. I sidste ende var han dog første mand over stregen i Austin, Texas.

Foto: Skærmbillede

Og der var god grund til at fejre netop den sejr, da det var hans sejr nummer 50 i Formel 1. Det er en fantastisk bedrift, som kun én har opnået hurtigere end ham: Michael Schumacher.

Da han fik overrakt sit trofæ, var det dog ikke alle, der var helt tilfredse. Derfor kunne man tydeligt høre buhråb fra en række af de fremmødte tilskuere i Austin. De var faktisk så høje, at de kunne høres, selvom den hollandske nationalsang blev afspillet.

Verstappens kæreste, den brasilianske model Kelly Piquet, var vidne til det hele. Ifølge talkSPORT kiggede hun meget forundret ud mod de tilskuere, der forsøgte at ødelægge momentet.

Foto: Skærmbillede

Det var dog ikke blot buhråb, han blev mødt af. Verstappen måtte også acceptere, at flere af tilskuerne råbte holdkammeraten Sergio Perez’ navn.

Efterfølgende understregede den hollandske stjerne dog, at det ikke er noget, der påvirker ham. I sidste ende er det nemlig ham, der tager trofæet med hjem.

“Nej, nej. I sidste ende er det mig, der tager trofæet med hjem, så det er fint med mig,” sagde han, da Viaplay spurgte, om han blev påvirket af det.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024