Kent Nielsen undrer sig: FC København og FC Nordsjælland blev tilgodeset

Foto: Shutterstock

Silkeborg-træner Kent Nielsen var ikke helt tilfreds, og mener, at hold som FC København og FC Nordsjælland bliver tilgodeset.

Fredag var Silkeborg i aktion mod Hvidovre IF i 3F Superligaen. Ganske vist blev det til en sejr for førstnævnte, men Kent Nielsen var ikke tilfreds med at skulle allerede fredag. Det skyldes, at flere af hans spillere havde spillet landsholdsfodbold.

I denne forbindelse påpeger han blandt andet, at de normalt bruger tre til fire dage på at forberede sig til en kamp. Det har ikke været muligt denne gang, da flere spillerne først vendte hjem onsdag. Derfor havde de kun én træning til at forberede sig til Hvidovre-kampen.

Blandt andet nåede Oliver Sonne ikke at træne med holdet forud for fredagens kamp. Dertil nåede Lubambo Musonda slet ikke at vende hjem til kampen.

Kent Nielsen er blevet spurgt, om man har gjort noget for at ændre det. Dette fik ham til at skyde med skarpt, da han mener, at man tilgodeser de danske hold, der spiller i Europa.

“Jeg har sagt det til noget af det politiske system, der er med til at forhandle aftaler, og jeg har også sagt det til medier,” sagde han til bold.dk.

“For tre-fire uger siden spillede FC Nordsjælland og FC København om lørdagen, og det var positivt, synes jeg. Der skulle de spille om onsdagen og torsdagen, og der kunne man godt tilgodese dem, hvilket var fantastisk. Så har jeg lidt svært ved at se, hvorfor man ikke kan sige, at vi skal spille om lørdagen.”

Han understregede, at det er hans personlige mening. Desuden lagde han ikke skjul på, at han synes, at det er forkert. Derfor ser han sandsynligvis også gerne, at der bliver lavet om på dette i fremtiden.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024