Kevin Magnussen åbner op om sin operation

Foto: Dan Istitene/Getty Images

I midten af januar kom det frem, at Kevin Magnussen skulle opereres i hånden. Nu taler han ud om sin operation.

Den danske Formel 1-kører Kevin Magnussen skulle have deltaget i Daytona 24 Hours i starten af året, men det blev ikke til noget, da han måtte droppe det, fordi han i midten af januar blev opereret i sit ene håndled.

I denne forbindelse blev det også meldt ud, at han forventede at være klar til at teste i Bahrain. Det nåede han også, men tilsyneladende er han ikke helt ovre operationen endnu.

“Det er fint. Der er en vis styrke, som jeg skal bygge op igen, fordi jeg ikke har løftet vægte med den i en måned,” sagde Kevin Magnussen til pressen, da han blev spurgt om en status på sit håndled efter operationen.

“Men det er fint. Det er ikke det værste. Jeg vil hellere have en svag hånd end et svagt ben,” fulgte han op.

Han afslørede også, at han ikke har brækket en knogle eller en sene, hvorfor han var i stand til at køre Formel 1-bilen blot fire uger efter operationen.

“Jeg kørte denne bil præcis fire uger efter min operation. Men ingen problemer. Men jeg brækkede ikke nogen knogler eller sener eller noget. Jeg har bare fået åbnet min hud og en ting fjernet. Så det er meget anderledes,” sagde han.

På pressemødet i Bahrain slog han også fast, at han var meget ked af, at han ikke kunne køre med i Daytona 24 Hours med sin far, Jan Magnussen.

“Jeg var ret ked af det. Det glædede jeg mig til. Men så så jeg, hvordan det gik, og jeg havde det fint,” sagde han.

“Jeg elsker at køre ræs med min far. Det føles altid bare som et stort privilegium at kunne køre race med den gamle mand og dele vores passion på banen. Ikke kun hjemme i stuen. Det er fantastisk at kunne gøre det.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024