Kevin Magnussen: ‘Det er er lidt skræmmende’

Foto: Dan Istitene - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Haas-teamet havde bestemt ikke et godt løb i Østrig. Her endte det med en 19. plads til Kevin Magnussen, mens hans holdkammerat Nico Hülkenberg måtte udgå.

Kevin Magnussen kunne ikke få tingene til at fungere i Østrig. Derfor måtte han tage til takke med en 19. plads – og derfor blev det heller ikke til point for Haas-holdet.

Den danske racerkører havde store problemer med at følge med konkurrenterne. Det kom til udtryk ved, at han var den sidste kører, der kørte over målstregen.

Den eneste, der klarede sig dårligere, var hans holdkammerat Nico Hülkenberg. Han blev nemlig tvunget til at udgå af løbet på grund af tekniske problemer. Inden da havde han dog også kæmpet med at holde fart i sin racer.

Hülkenberg kunne til gengæld glæde sig over, at han klarede sig fornuftigt i Sprint-løbet lørdag. På grund af regn og generel dramatik, som tyskeren fik udnyttet til sin fordel, blev det til tre VM-point.

Heller ikke her havde Magnussen den store succes, hvorfor det ikke var en specielt god weekend for danskeren.

I fredags kvalifikation sluttede han som nummer 14, i lørdagens Sprint-løb blev han nummer 14 og i det primære løb blev det kun til en 19. plads.

“Det har været en sløj weekend. Det bliver godt at komme væk herfra og forhåbentlig komme til en konklusion af, hvad det er, der foregår. Om det er denne weekend, der er et lavpunkt, eller om det er vores nye form. Om de andre teams bare har forbedret sig så meget. Det er lidt skræmmende, at vi kan være så langt efter,” sagde Kevin Magnussen ifølge TV 2 Sport.

Max Verstappen tog endnu en sejr, og har derfor bragt sig i en god position til at vinde endnu et verdensmesterskab. Denne føring får han mulighed for at udbygge på søndag, hvor Formel 1-feltet rejser til Silverstone i England.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024