Kevin Magnussen-fuser i jubilæum: – ‘Det er lidt overraskende’

Foto: Dan Istitene - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg havde høje forventninger forud for kvalifikationen til Monacos Grand Prix.

Både Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg havde forventninger om at kunne køre med om placeringer i top-10 i Monaco. Sådan gik det slet ikke, hvorfor de nu kan se frem til en lang søndag i fyrstendømmet.

Haas havde ellers håbet på gode resultater, da det er holdets 150. grandprix i Formel 1. Desværre har de hidtidige resultater ikke vist sig at være specielt mindeværdige.

Begge kørere blev sendt ud af kvalifikationen allerede i Q1. Magnussen har sikret sig en startplads som nummer 17, mens hans tyske holdkammerater starter lige bag ham.

Den danske racerkører forsøgte ikke at undskylde for resultatet efter kvalifikationen. Til gengæld gav han udtryk for, at han var en kende forundret over resultatet.

“Vi troede, at vi ville være mere konkurrencedygtige end det her. Så det er lidt overraskende at være 17 og 18. Til alle træninger følte vi, at vi var med i kampen om top-10. Ikke helt der, men at der kun manglede en lille smule. Så vores præstation til tidtagningen er overraskende,” sagde Kevin Magnussen ifølge Ekstra Bladet.

Han forklarede også, at han stod tilbage med en følelse af, at alle var blevet hurtigere – undtagen dem.

Ydermere udtalte Magnussen også, at han håber, at der falder regn søndag. Dette vil nemlig kunne forbedre hans chancer for en bedre placering i selve løbet.

“Der er et løb søndag, som vi vil prøve at få noget ud af. Jeg håber på regn, eller noget der kan vende tingene lidt på hovedet,” sagde han.

Ifølge Ekstra Bladet er der dog kun 20% chance for regn, hvorfor Magnussen sandsynligvis må se sig om efter en anden løsning.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024