Kevin Magnussen i ny dokumentar: Billedet ingen måtte se

Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

Kevin Magnussen har afsløret, at han i 2016 endte i kørestol, men at ingen måtte få det at vide.

Et billede af Kevin Magnussens Renault-racer efter et voldsomt uheld i Eau Rouge-svinget på Spa-banen i Belgien i 2016, måtte ikke se dagens lys.

Det voldsomme uheld medførte, at den danske racerkører måtte i kørestol. Det var der dog ingen, der måtte få at vide, skriver B.T.

Sådan lyder det i en dokumentar fra Thomas Jørgensen firma, Protreatment. Han har været fysioterapeut for Magnussen gennem mange år i Formel 1.

I dokumentaren kan man også se det billede, der blev holdt hemmeligt for Renaults teamchef samt den lægelige afdeling i det internationale motorsportsforbund. Du kan se en trailer for den nye dokumentar herunder:

Hvis det var blevet opdaget, var det meget tvivlsomt, at Kevin Magnussen kunne få lov til at stille op til det løb, der skulle køres ugen efter.

“Der er en grænse for, hvor meget man kan holde ud,” siger Magnussen i dokumentarens anden del. Her henviser han til, at han skulle køre igen blot fire dage efter.

Også i lufthavnen var der behov for at fortsætte deres hemmelighedskræmmeri. Det medførte, at den danske racerkører kom om bord på flyet på noget utraditionel vis.

Her endte det nemlig med, at Jørgensen var nødt til at tage Magnussen på skulderen, lægge ham på vingen, og dernæst trække ham ind i flyet. Det afslører Magnussen og Jørgensen sammen i den nye dokumentar, der har fem dele.

Det hele lykkedes for dem, da Magnussen kunne stille op til det italienske grandprix få dage efter.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024