Kevin Magnussen indrømmer problemer med sin Formel 1-bil i år

Foto: Bryn Lennon/Getty Images

Kevin Magnussen har indrømmet, at han har manglet ‘en smule tillid’ til sin Haas-racer i de første tre løb i denne sæson.

Danske Kevin Magnussen har ikke fået den bedste start på sin sæson i Formel 1, da han er endt bag sin holdkammerat Nico Hülkenberg i alle tre kvalifikationer indtil videre.

Ganske vist kunne han glæde sig over, at han fik point med fra løbet i Saudi-Arabien, men det ændrer ikke på, at han befinder sig bag Hülkenberg i den samlede stilling.

Derfor er han blevet spurgt om, hvorvidt han har mindre tillid til Haas’ VF-23-racer, end han havde til den bil, han kørte i sidste år.

“Ja, det tror jeg,” lød svaret fra den danske racerkører ifølge mediet RaceFans.

“Jeg tænker, at vi har fundet den til kvalifikationen og løbet, eller alle tre løb, vi har kørt indtil videre, men vi er ikke startet det rigtige sted med opsætningen.”

Kevin Magnussen forklarede også, at det ikke er optimalt at skulle kvalificere sig med et nyt setup, hvorfor han håber, at de kan blive bedre til at optimere deres setup efter dette.

“Derfor mangler man en smule tillid, for hvis man starter i FP1 med, hvad man skal køre med i kvalifikationen, får man en masse omgange med den bil og balance, og du kan optimere din kørestil efter det.”

“Og det er aldrig optimalt at kvalificere sig med et nyt setup, som du ikke har prøvet.”

“Så jeg tror, det er målet for os: at ramme lidt tættere på, hvad vi skal køre med i kvalifikationen og løbet, og forhåbentlig vil det være et skridt fremad for os.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024