Kevin Magnussen: ‘Jeg fik en forfærdelig start’

Foto: Chris Graythen/Getty Images

På trods af en start som nr. 4, endte danske Kevin Magnussen hurtigt med at rasle længere ned i feltet.

Kevin Magnussen havde heldet med sig i kvalifikationen og kunne derfor starte som nr. 4 i søndagens grandprix i Miami.

Denne placering kunne han dog ikke holde på i lang tid, da han hurtigt måtte se flere konkurrenter overhale ham.

I sidste ende kunne den danske racerkører smide enkelt VM-point ind på kontoen, da han kørte over målstregen som nr. 10 i Miami.

Efter løbet udtalte Magnussen, at han ikke kom godt fra start og det derfor endte med at koste ham placeringer. Faktisk faldt han fra en 4. til en 7. plads på første omgang.

“Jeg fik en forfærdelig start. Jeg fik hjulspind med det samme og var nødt til at vente på gassen, og så tabte jeg tre placeringer med det samme. Jeg ville ikke risikere for meget, fordi jeg lå deroppe og tænkte, at jeg hellere måtte få noget med hjem,” sagde Magnussen til Viasat.

Derfor lagde han heller ikke skjul på, at han var skuffet over, at det ikke blev til mere, end hvad det gjorde.

Selvom han havde gode chancer for at score flere point, var han godt klar over, at det var et svært løb at få point i, da alle 20 kørere gennemførte grandprixet.

“Målet var at få point. Jeg fik desværre kun ét, men det er bedre end ingenting. Det har været en god, stærk weekend overordnet set. Vi har opgraderet bilen med noget, der rent faktisk fungerede. Alle de store teams gennemførte løbet i dag, så det var et svært løb at få point i. Der var ingen gaver,” lød det fra ham.

Søndagens 10. plads betyder, at Magnussen nu har scoret i alt to point i denne sæson.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024