Kevin Magnussen med ‘interessant’ kommentar efter test af nye Pirelli-dæk

Foto: Ryan Pierse/Getty Images

Haas-kører Kevin Magnussen har udtalt sig i kølvandet på Pirelli-dæktesten, som han har beskrevet som ‘interessant’.

Den danske racerkører fra en blandt flere nuværende Formel 1-kørere, der tog del i Pirelli-dæktesten.

Desuden var en tidligere Formel 1-kører også udpeget til at køre denne test. I stedet for at sende Max Verstappen i en Red Bull-bil, valgte de at bruge reservekører Daniel Ricciardo.

Det gjorde han i en så imponerende grad, at teamchef Christian Horner besluttede sig for at ringe til Helmut Marko.

Kort tid efter kom det frem, at Marko havde valgt at fyre Nyck de Vries som kører for AlphaTauri. I stedet har de hentet Ricciardo, som kommer til at køre bilen resten af denne sæson.

Skal man tro Magnussen, var det dog ikke det eneste interessante, der kom ud af testen. Derimod mener han, at det bliver ‘interessant’ at se, hvordan tingene kommer til at udvikle sig herfra.

“Ja, så er Pirelli-testdagen overstået. Jeg fik testet nogle dæk. Det var interessant at prøve næste års dæk, og at vi ikke brugte dækvarmere,” sagde han i en video, som Haas har delt på de sociale medier.

“Det bliver interessant at se, hvordan det hele kommer til at gå herfra. Men det var godt at køre nogle flere omgange i VF-23. Jeg ser frem til Ungarn i næste uge.”

Den danske kører befinder sig i skrivende stund på en 18.-plads i den samlede stilling. Han har ni point op til sin konkurrent og holdkammerat Nico Hülkenberg.

Næste gang Magnussen og resten af feltet skal i aktion, er i den kommende weekend i Ungarn.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024