Kevin Magnussen og Lewis Hamilton på slap line: Fik alle til at grine

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

På et nyligt pressemøde, var det Kevin Magnussen og Lewis Hamilton, der i fællesskab stod for at levere underholdningen.

Den 30-årige Kevin Magnussen og den otte år ældre Lewis Hamilton har haft deres dueller på banen. Dette er faktisk sket flere gange. Til trods for dette, er der god stemning mellem de to racerkørere.

Det beviste de, da de for nylig sad side om side til et pressemøde. Her endte det med at handle om danskerens store milepæl, da han søndag kører sit løb nummer 150 i Formel 1.

“150 løb lyder af meget, men det føles faktisk ikke af så meget. Jeg bliver altid overrasket, når nye kørere kommer ind i F1, og jeg ser deres alder. Når jeg så tænker på min egen alder, så føler jeg mig pludselig ret gammel. Faktisk føler jeg mig stadig ung, men tiden flyver, og jeg er ikke en ung mere,” sagde Kevin Magnussen ifølge B.T.

Dette fik Hamilton til at spørge ind til hans alder. Tilsyneladende havde den britiske Mercedes-kører ikke forventet, at Magnussen ‘kun’ er 30 år gammel. Hamilton virkede nemlig overrasket over det.

“Var du overrasket over, at jeg ikke var ældre, eller…?,” blev han derefter spurgt af Magnussen.

“Jeg tror, det er skægget,” svarede Hamilton.

Dette fik igen Magnussen til at tage over. Han afslørede nemlig, at han flere gange har fået fortalt, at han ser ældre ud end sin far. Det har han angiveligt fået at vide på de sociale medier.

Samtidig fik han også slået fast, at han ikke føler, at hans tid i Formel 1 er ‘i nærheden af at være slut endnu’.

Først og fremmest skal han dog forsøge at bevise sit værd under søndagens løb i Canada. Her vil det være fortrinligt for den danske racerkører at score point.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024