Kevin Magnussen om opgraderinger: ‘Det føltes bedre i dag’

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Der var store forventninger til Haas og Kevin Magnussen i Austin, men disse forventninger blev ikke indfriet.

Haas har ikke indført opgraderinger i store dele af denne sæson. Det skyldes, at de i stedet har fokuseret på at skabe et helt nyt koncept. Dette koncept blev introduceret i Austin, hvorfor der var store forventninger til det amerikanske hold.

Desværre gik det slet ikke, som de havde regnet med. Det stod klart allerede fredag, hvor kvalifikationen ikke gik, som holdet havde håbet på.

Lørdag var bestemt heller ikke noget at råbe hurra for, da hverken Sprint Shootout eller selve løbet var en succes. Derfor blev det heller ikke til point for nogen af de to Haas-kører, hvilket holdet ellers har hårdt brug for.

Kevin Magnussen stod til at skulle starte som nummer 14, men Haas besluttede at lave ændringer på bilen forud for løbet. Derfor var han nødt til at starte fra pitlane. Selvom disse ændringer var en forbedring, så var det ikke nok til for alvor at være gældende.

“Ja, jeg synes, løbet gik bedre på grund af de ændringer, vi foretog. Det var stadig ikke nok, og vi var ikke hurtige nok. Jeg sluttede på den position, som jeg skulle have startet fra. Vi skal finde mere, men vi lever til at kæmpe en anden dag,” sagde han til Formel 1’s hjemmeside efter løbet.

Han blev desuden også spurgt om, hvorvidt han havde en bedre fornemmelse med opgraderinger under løbet, end tidligere på weekenden.

“Ja, det føltes bedre i dag efter at have lavet ændringerne. At sætte mere downforce på, var bestemt en bedre løsning, men stadig ikke nok.”

Magnussen fik ikke scoret point i Austin, men håber naturligvis på, at det kan lade sig gøre i den kommende weekend. Her går det igen løs for feltet, men denne gang i Mexico.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024