Kevin Magnussen om strategi-ændring hos Haas: ‘Cool at se’

Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

Haas-teamet har en anderledes plan for at opgradere Formel 1-bilen denne sæson, hvilket der er flere grunde til.

I sidste sæson havde Haas en stor opgradering med til bilen. I år har de valgt at arbejde ud fra en anden plan, hvilket der er flere årsager til.

Det amerikanske hold har i denne sæson i sinde at forbedre bilen løbende. Det skyldes, at de har flere penge til at udvikle den og de mener, at det er en bedre tilgang.

En række af de opgraderinger, som Haas har lavet på bilen, vil blive vist frem under Miamis Grand Prix. Her har de taget en ny bund med. Dette kaldes også for et gulv i Formel 1.

“Det bliver ikke en stor ting. Det er en justering,” udtalte danske Kevin Magnussen, der kører for Haas, til Ekstra Bladet.

Han sagde også, at det er et bevis på, at de i denne sæson har valgt at gøre tingene på en anden måde, hvilket han selv mener er ‘cool at se’.

“Men det viser også forskellen i, hvad vi gør. Tidligere introducerede vi normalt store ting, som blev sat sammen på en gang, hvor det forhåbentlig ville fungere. Nu er vi i stand til at medbringe små ting. Der kommer også nogle store ting, men den udvikling er cool at se.”

Der er flere andre hold, der har introduceret opgraderinger i denne sæson, mens Ferraris første store opgradering kommer i Miami.

I Baku havde både Alpine, AlphaTauri og McLaren større opgraderinger med, og for sidstnævnte er det første skridt mod, hvad der skal ende med at redde denne sæson.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024