Kevin Magnussen positivt overrasket over Haas-racer

Foto: Qian Jun/MB Media/Getty Images

Kevin Magnussen fik ikke den bedste start på denne Formel 1-sæson, men han var alligevel positivt overrasket over hastigheden i Haas-raceren.

Kevin Magnussen vendte retur til Formel 1 i 2022, hvor han sikrede sig en 5. plads. Samme bedrift opnåede han dog ikke i år, hvor han sluttede på en 13. plads.

Til trods for dette, har den danske racerkører afsløret, at han var positivt overrasket over hastigheden i denne sæsons Haas-racer.

“Jeg blev positivt overrasket over hastigheden under løbet. Jeg tager måske fejl. Måske er det en anden historie, når jeg går tilbage og ser på omgangstiderne. Jeg tror, jeg startede P17, og vi ramte ikke rigtigt med strategien,” sagde Magnussen til Formula1.com efter løbet i Bahrain.

“Alligevel hentede vi et par positioner, og det føltes som om, at tempoet var i orden i forhold til, hvor vi kom fra. Jeg synes, vi kæmpede meget med dækslid under test og også træning. Og i løbet føltes det, som om vi tog et skridt fremad, så det er det positive.”

Magnussen var den eneste kører, der startede løbet på hårde dæk, da han valgte en anden strategi end sine rivaler, hvorfor han endte på sidstepladsen kort efter første runde.

“Selvfølgelig var det ikke weekenden, vi drømte om, men vi lærte meget, og jeg tror, at vi på vores side af garagen havde en dårlig kvalifikation og begik nogle fejl i opsætningen,” sagde han.

“Jeg synes, vi havde god kontrol i løbet, i forhold til at få mere ud af tempoet, end vi troede, vi kunne, og det er i hvert fald et skridt fremad. Vi skal selvfølgelig tage nogle flere skridt, men det er okay.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024