Kevin Magnussen tager afstand fra Nico Hülkenbergs kritik

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Kevin Magnussen har ikke ønsket at bakke op om Nico Hülkenbergs seneste kritik af Haas.

Nico Hülkenberg har ved de seneste to løb vakt opsigt, da han har rettet skarp kritik af Haas.

Han har krævet, at det amerikanske hold foretager grundlæggende ændringer i kølvandet på deres store fiasko.

Den tyske racerkører har blandt andet udtalt, at teamchef Günther Steiner og den øvrige ledelse må stille nogle seriøse spørgsmål i pausen.

“Er der noget, der skal ændres med strukturen, personalet eller noget andet? Jeg vil tro på, at det vil ske i de kommende uger,” sagde han også ifølge Grandprix.com.

Men hans danske holdkammerat har ikke haft lyst til at bakke op om dette. Derimod mener han ikke, at det gavner holdet, at han kritiserer dem.

“Det hjælper overhovedet ikke holdet at gøre det. Det er en holdsport. Vi spiller alle en rolle og har alle et ansvar. Jeg vil ikke stå her og lyde hellig. Jeg er en del af problemet. Det er sådan jeg ser det,” sagde han.

Hvad han til gengæld kan erklære sig enig i er, at det ikke er sjovt at slutte på sidstepladsen i mesterskabet.

“Det bygger karakter og styrker dig. Man bliver robust i hårde tider. Men nej, det er ikke noget, jeg nyder. Jeg har ikke nydt denne sæson særlig meget. Men der er altid en ny dag, og næste år venter der os endnu en stor mulighed,” sagde han.

“Holdet har vist potentiale i lang tid. Talentet og potentialet i holdet er stort. Så jeg vil gerne være der for at presse på med den udvikling og vise, hvad vi kan,” lød det også fra den danske racerkører.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024