Kim Kardashian stjal al opmærksomhed med hjemmelavet papskilt

Foto: Wally Skalij/Los Angeles Times via Getty Images

Kim Kardashian og datteren North West formåede at tiltrække sig en del opmærksomhed med et hjemmelavet papskilt.

Fredag aften tiltrak realitystjernen Kim Kardashian sig en del opmærksomhed. Det skete, da hun sammen med datteren North West sad med et hjemmelavet papskilt til en NBA-kamp.

På det hjemmelavede skilt var der skrevet ‘Tristan Thompson’ med gul og lilla. Derfor var der ingen tvivl om, hvem Kardashian og datteren heppede på.

Og det er ikke helt uden grund, at det har tiltrukket sig stor opmærksomhed. Tristan Thompson er nemlig hendes søster Khloé Kardashians ekskæreste. De to havde et meget tumultarisk forhold, og han var hende flere gange utro.

Derfor har det også været anledning til en del af undren hos Kardashian-fans. Ifølge Page Six har flere af dem delt sine tanker på de sociale medier.

Det var i forbindelse med kampen mellem Los Angeles Lakers og Golden State Warriors i NBA, at Kardashian og datteren var dukket op. Her havde de naturligvis fået pladser på forreste række.

Selvom han har kostet hjertesorger i massevis for hendes søster, var Kardashian tilsyneladende ikke bleg for at heppe på Tristan Thompson.

Netop dette har fået fans til at rette kritik af hende på de sociale medier.

“Det er så mærkeligt, hvordan Kim K kan fortsætte med at heppe på Tristan efter den måde, han har behandlet hendes søster,” lyder det fra en fan på Twitter.

“Jeg elsker Kim, men den måde, hun hepper på Tristan, er så f***ing skør,” skriver en anden.

Tristan og Khloé danner ikke længere par, men har to børn sammen. De deler en datter på fem år og en søn på ni måneder.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024