Kimi Raikkonen er blevet ‘tandlæge’

Foto: Matthew Pearce/Icon Sportswire via Getty Images

Kimi Räikkönen trak sig tilbage fra Formel 1 efter 2021-sæsonen. Nu ser det ud til, at han har fundet sit nye kald som ‘tandlæge’ for sin datter.

Den finske racerkører, der blev verdensmester i Formel 1 med Ferrari i 2007, er af sin kone Minttu blevet fanget i et bedårende øjeblik med sin datter.

På billedet ser man Räikkönen, der holder en elektrisk tandbørste i sin datters mund, mens han også er blevet udstyret med en lampe på hovedet.

Billedet blev delt på Mintus story på Instagram, hvor hun beskrevet billedet med teksten ‘Dr. KR’ og en emoji.

I løbet af hele sin karriere formåede Räikkönen at skabe et renommé som en mand af få ord. Desuden var det ikke en sjældenhed, at han var meget afvisende over for pressen.

Desuden var han også en mand, der nemt kunne miste besindelsen over radioen. Selvom man skulle tro, at det havde den modsatte effekt, gjorde det Räikkönen til en elsket mand blandt sportens fans.

Efter at have trukket sig tilbage fra motorsporten, har Räikkönen dedikeret sin tid til familien. Den finske stjerne venter sit tredje barn, hvilket hans kone Mintu afslørede i januar.

Räikkönen og Mintu har allerede to børn, og den den ene har vist tegn på at ville gå i fars fodspor. Den ene af hans sønner kører nemlig gokart, hvor han vandt et løb tilbage i september sidste år.

Det er dog ikke kun Formel 1-kørere, der allerede har trukket sig tilbage, der dedikerer tid til familien. For nylig satte Max Verstappen sin livestream på Twitch på pause, da han pludselig blev ‘forstyrret’ af sin steddatter Penelope.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024