Klopp: Flere spillere syge inden kampen mod City

Foto: Clive Mason/Getty Images

Jürgen Klopp har meldt ud, at flere Liverpool-spillere har været ramt af sygdom forud for kampen mod Manchester City.

På et pressemøde fredag eftermiddag har Jürgen Klopp meldt ud, at flere spillere har været ramt af sygdom forud for kampen mod Manchester City.

“Naby (Keita, red.) er ude. Han vendte tilbage fra landsholdet med en muskelskade. Vi får se, hvor lang tid, det tager,” sagde han ifølge Mirror.

“Thiago (Alcantara, red.) er i god form, men er ikke en del af holdtræningen endnu. Han vil sandsynligvis være en del af holdtræningen i næste uge. Rhys Williams har en smule endnu. Vi har haft maveproblemer her og der, men det stoppede for to dage siden.”

Det faktum, at sygdommen ser ud til at være væk, er en vigtig nyhed for Klopp, der står overfor en vigtig periode med Liverpool.

Lørdag tørner de sammen med Manchester City, mens de tirsdag skal forsøge at vinde over Chelsea, inden de søndag i næste uge spiller mod Arsenal.

“Det er som en Champions League-uge. Jeg er meget spændt,” sagde Klopp om den kommende uge.

“Vi er ikke dumme. Vi ved, at den sidste kamp mod Madrid ikke var god. Inden da var kampen mod Bournemouth ikke god. Kampen før (7-0-sejr over Manchester United, red.) var verdensklasse. Vi skal samle op derfra og reagere på de to andre kampe.”

Derudover påpegede han også, at kampen mod Manchester City naturligvis er en meget vigtig kamp.

“Det er en meget vigtig kamp. Det er en ting, der ikke adskiller sig fra de andre år. Vi ved, at det er en stor kamp, og en stor uge, der kommer. I morgen fortjener al opmærksomhed – vi tænker ikke på de andre kampe,” sagde Klopp.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024