KO på 91 sekunder: Mike Tyson slog huller i væggen før han nedlagde verdensmester

Foto: Francois Nel/Getty Images

Mike Tyson var kendt som en meget aggressiv bokser. Det beviste han forud for sin kamp mod Michael Spinks.

Da Mike Tyson gjorde sig klar til at vinde over Michael Spinks. Deres kamp fandt sted den 27. juni i 1988. Og det er bestemt til at forstå, hvis Spinks var en kende nervøs forud for kampen.

Den 31-årige tidligere mester blev betalt 13,5 millioner pund (cirka 115 millioner kroner) for kampen mod Iron Mike, skriver talkSPORT.

Mediet afslører også, at Spinks’ manager Butch Lewis besluttede sig for, at han ville forsøge at påvirke Tyson psykologisk på forhånd. Det gjorde han ved at insistere på, at hans hænder skulle pakkes om, hvilket forsinkede kampen.

Det endte med at give bagslag for Spinks og Lewis, da det gjorde en i forvejen irriteret Tyson endnu mere rasende. Lewis har efterfølgende udtalt, at det fik den amerikanske bokselegende til at reagere på en helt særlig måde.

“Han slog huller i væggen. Jeg tænkte for mig selv: ‘Åh, nej’,” sagde Lewis om, hvad han så, da han trådte ind i Tysons omklædningsrum.

Det er også kommet frem, at Spinks på dette tidspunkt sad i sit eget omklædningsrum i frygt. Han havde ikke tabt en eneste kamp inden kampen mod Tyson, men alligevel var han bange for at gå i ringen med ham.

Det viste sig også, at han havde god grund til at frygte Tyson, for kampen endte med kun at vare i 91 sekunder. Spinks brugte ikke sit jab til at forstyrre sin modstander, men forsøgte i stedet at stå fast.

Hurtigt viste det sig at være en fejl, da han modtog et par hårde slag, som hamrede ham i gulvet. Han rejste sig op, men Tyson fik hurtigt sendt ham i gulvet igen, og så var det helt overstået.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024