Kom med bag kameraet: Holger Rune finder tid til sponsorer før French Open

Foto: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Holger Rune tager hul på sin deltagelse i French Open søndag. Inden da har han fundet lidt tid til sine sponsorer.

I Rom udtalte Holger Rune, at han ser French Open som sit primære mål for grussæsonen. Alligevel har han fundet tid til sine sponsorer forud for den store turnering.

Den danske tennisstjerne har været meget efterspurgt i Paris, og torsdag delte han en række opslag på de sociale medier. Her tog han sine fans og følger med på en travl dag med både træning og sponsorforpligtelser.

Først og fremmest bød dagen på et fotoshoot med Rolex, som den unge dansker har indgået en lukrativ aftale med. Herfra har han delt et billede af, hvordan det ser ud bag kulisserne, når sådanne billeder bliver taget.

Den 20-årige stjerne har siden januar været en del af folden hos Rolex. Det er der flere andre tennisnavne, der er, hvilket omfatter Roger Federer, Iga Swiatek og Carlos Alcaraz.

‘Laver tid,” skrev han som tekst til billedet, hvor han også tilføjede en ur-emoji.

Rune delte senere et billede af, at han har været forbi sin anden sponsor, Nike, for at hente et par sko. Næste skridt var blot at vende retur, for at restituere forud for den vigtige turnering.

“Og nu hjemme,” skrev han som tekst til billedet af en balkon med en udsigt over Paris.

I første kamp i French Open i år, skal Rune spille mod amerikanske Christopher Eubanks. Han ligger i skrivende stund nummer 75 i verden.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024