Kongen af Holland bryder tavsheden om ‘røveri’ mod Lewis Hamilton

Foto: Patrick van Katwijk/Getty Images

Lewis Hamilton mistede i 2021 mesterskabet på sidste runde af løbet i Abu Dhabi, efter en kontroversiel beslutning fra løbsdirektør Michael Masi.

Max Verstappens mesterskab i 2021 har været op til stor diskussion. Der er mange, der mener, at han ikke er den retmæssige vinder. Andre mener, at det er fuldt fortjent, at den hollandske racerkører vandt.

Sandsynligvis er det en diskussion, der kommer til at vare ved for evigt. Og nu har den hollandske konge valgt at blande sig i diskussionen.

Meget tyder på, at kongen af Holland er stor fan af den dobbelte verdensmester Max Verstappen. Kong Willem-Alexander har nemlig afsløret, at han var ‘nervøs’, da han så Abu Dhabis Grand Prix i 2021.

Afslutningen på løbet er uden tvivl en af de mest kontroversielle af slagsen i Formel 1’s historie. Lewis Hamilton endte nemlig med at miste sit ottende verdensmesterskab efter en ‘menneskelig fejl’ af den tidligere løbsdirektør Michael Masi.

Og nu har kongen af Holland forklaret, at han så med hjemmefra. Desuden havde han også været nervøs hele dagen op til løbet.

“Jeg så med derhjemme,” sagde kongen i podcasten ‘Through the Eyes of the King’.

“Jeg havde været nervøs hele dagen og jeg havde også fået børnene til se med. Under løbet så det ikke ud til, at Max ville vinde.”

Løbet gjorde tilsyneladende kongen så anspændt, at han overvejede at forlade stedet. Alligevel besluttede han sig for at se hele løbet.

“Og så tænkte jeg for mig selv: ‘Jeg forlader ikke fjernsynet nu. Jeg har arbejdet på det hele dagen og har fået hele familien til at være her. Hvis det ikke går godt nu, er du også nødt til at blive siddende’,” tilføjede kongen.

“Du kan ikke få din børn til at se med, og så forlade stedet i dårligt humør.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024