KSI flasher nyt diamant-tilbehør til 300.000 kroner til Tommy Fury-kampen

Foto: Jayne Kamin-Oncea/Getty Images

KSI skal lørdag aften bokse mod Tommy Fury, og her medbringer han et helt særligt stykke tilbehør.

I den kommende weekend skal KSI bokse mod Tommy Fury i en kamp, som mange fans har ventet på. Kampen kommer til at foregå i AO Arena i Manchester, hvor den populære YouTube-stjerne har lidt ekstra bling-bling med sig.

Fury skal forsøge at vinde sin tiende kamp som professionel bokser, men KSI føler sig overbevist om, at han kan sætte en stopper for dette.

I de seneste uger har KSI gjort meget for at promovere lørdagens begivenhed. Dette fortsætter han med at gøre, da han har afsløret sit helt særlige udstyr til kampen. Den britiske stjerne har nemlig investeret i verdens dyreste mundbeskytter.

Den 30-årige YouTube-stjerne og bokser har i samarbejde med firmaet SAFEJAWZ udviklet en helt særlig tandbeskytter, som han kan bruge under kampen.

Foto: SAFEJAWZ

Tandbeskytteren kan bryste sig af at være udstyret med intet mindre end 108 GVS-diamanter, der samlet set svarer til fire karat. Det har naturligvis ikke været billigt at lave denne tandbeskytter, der har kostet omtrent 40.000 pund. Det svarer til næsten 350.000 kroner.

Det særlige design er blevet baseret på KSI’s eget ‘Nightmare’-kælenavn samt hans energidrik, Prime Hydration Glowberry. Denne energidrik bærer et grønt Prime-logo på en midnatssort baggrund.

Det er ikke kun selve tandbeskytteren, der er noget ud over det sædvanlige. Han fik den derudover leveret i en præsentationsæske i asketræ med et håndindgraveret ‘KSI’-logo. Ikke nok med det, så medfølger der også en motoriseret holder til den.

“Dette er den mest detaljerede tandbeskytter, jeg nogensinde har set. Den er bare fænomenal. Respekt til SAFEJAWZ, mand. Bare wow,” sagde KSI, da han blev præsenteret for den.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024